Sunday, November 30, 2008

1 søndag i advent

Så tenner vi det første lys... Her er hvertfall noen bilder fra vårs første dag i adventstida. Har pyntet masse til jul, Synniva spurte hele tiden masse om julenisse, var det her han skulle sitte, var det denne koppen han skulle drikke av. Hun er veldig opptatt av nissen i år tydeligvis. Var også på en juleavsluttning med min far i går, hvor han spilte og en mann utkledd som julenissen kom, men Synniva sa at han var ikke den ordentlige julenissen, for han kom bare på gården til hun ene i bhg.- den gården vi er på juleavsluttning. Vi skal der i år også, men i år er det min far som skal være julenissen, tror om hun ser at det er ham.

Uansett, ellers i dag baket vi papperkake- deigen var kjøpt på butikken, men det er ikke så viktig. Så mens Vilde hadde hvilen sin så bakte vi pepperkaker. Eller kan dere se litt av årets julepynt. Har ikke noe adventslysestake enda, så i år laget jeg egen med inspirasjon fra en annen blogg (husker desverre ikke hvem) Og scrappet litt på lys og tente.
1 comment:

Tonje said...

Herlige stemningsbilder fra adventsfeiring hos dere:-) Flott de lysene du har laget! Ønsker deg og dine en fin førjulstid:-)