Monday, November 17, 2008

En oppdatering herfra

Ja nå har jeg masse å oppdatere om, har tatt bilder av saker og ting og vil vise. Først vil jeg fortelle om min nye livstil. Nå er jeg så lei av den kofferten jeg har med bukser som ikke passer, så den billige løsningen på å få ny garderobe er å få bort minst 10 kg slik at de gamle klærne passer. Og denne gangen går jeg helt nye veier da det å spise vanlig mat fort fører til sprekker, kan jo spise litt, og da er det lett og spise for mye. Så nå har jeg gått over til lavkarbo, ingen brød, pasta, potet eller ris til middag, ingen frukt og sukker- så får vi se hvordan dette går. Kan hvertfall friste med dagens frokost/ lunsj på jobb:

Først har vi salaten som er til lunsj i bånn, isberg, tomater, agurk, sukkererter og feta.


Dette er en IKEA boks, så over hadde jeg et bakepapir og så frokosten. To oopsie rollers ( et slags "brød" av egg og kremost), makrell i tomat og agurkskiver til å ha på, en avokado og en liten krukke vaniljekesam til mellommåltidet. Håper det frister :D


Og så har jeg fått laget meg noen sider til i art journalen min, her er side 7 og 8:


Tanken med denne siden er å skrive litt om hva jeg gjorde før, eller tanken på hva jeg gjorde før. For de dagene jeg har helt barenfri så vet jeg liksom ikke helt hva jeg kan ta til, jeg husker knapt de helgene jeg sov til 12.00 og hva jeg faktisk gjorde da. Jeg elsker hverdagen min idag, men noen ganger lurer jeg på hvordan dagen i det hele tatt gikk før vi fikk barn.


Til slutt et bilde av en stolt 11 mnd baby/ unge. Vilde er jo bare verdens smarteste (ifølge mammaen og pappaen ;)) hun går som bare det og farter rundt over alt. Skulle jo tatt bilder på selve dagen den 12 november, men glemte det, og da jeg så endelig fikk dillet meg til å ta bilde så hadde hun jo klart å falle å slå seg i hode, en fin liten kul. Men det er vel det de skal ha i denne aktive alderen *fnis*

5 comments:

Camilla said...

Herlig lien frøken,. og den dietten din høres spennende ut. Skal du blogge om framgang/ andre matalternativer? Da følger jeg iallefall med =) Og masse lykke til!

Åshild Ruud said...

Hei Siv
Kan du maile meg adressen din? Jeg har Shabby-ATC'ene klare til utsending, men mangler adressen din :)

Åshild

Siv said...

Kangjerne maile adressen min, men finner ikke mailen din. Vet jeg har sett den et sted...

Nina`s Rosa verden said...

Hei og takk for sist!
Det er fler som kjenner seg igjen når det gjelder kilo..... men det er jo ikke så rart etter barnefødsler heller da:-) Vanlig fenomen her i huset!Den salaten så veldig deilig ut!Trenger motivasjon her:-)
Så stor eldstejenta har blitt, men hun ligner seg selv syntes jeg:-)
Herlig med barn!!
Håper vi sees igjen!

Nina`s Rosa verden said...

Jeg har utfordret deg i bloggen min!!!