Tuesday, November 11, 2008

Kreativ art journal s. 3-6

Har laget side 1 og 2 også altså, er bare sinnsykt missfornøyd. Har nå funne tstilen min og kommer nok til å rive ut de første sidene og gjøre dem på ny. Her er uansett noen sider fra boken. Har hvert produktiv, kom liksom bare over meg etter flere travle kvelder hvor jeg ikke har fått satt meg ned ved scrappepulten.
Den første siden, side 3, et sitat om livet av John Lennon

Side 4 handler om hva jeg er stolt av, og det er faktisk de valg jeg har gjort. Jeg har kommet til den konklusjon at man ikke kan trege på ting man har gjort, man kan lære av dem og bare innfinne seg med at valgene er tatt og de kan ikke endres på i dag, man må bare ta konsekvensene av dem. Og selv føler jeg at mine valg har hvert rette, de har tross alt gjort snn at jeg har havnet her jeg er i dag.

Side 5 handler om hva som er viktig for meg, og det er blant annet krativitet, det er en veldig stor del av livet mitt og noe jeg bruker daglig- fra å finne kreative løsninger til å jobbe mer effektivt, eller ideer til å lage flotte scrappesider.

Den siste siden så lang, side 6, her skulle vi ha et ord som vi kunne skrive noe om, jeg valgte "drøm", mine drømmer er et innblikk i fremtiden, så skriver litt av hva jeg ønsker å oppnå i tiden fremover, aldri stagnere, alltid bevege seg fremover.


Må til slutt takke Åshild for hennes kreative dagbok og det faktum at jeg nok har stjelt litt ideer fra henne nå som jeg satt litt fast.

4 comments:

Cropjester said...

I really like your art journal, your ideas are great!

Cathrine said...

Så flott Mellon, eller skal jeg si Siv ;)
Jeg har også Åshilds AJ på min bloggliste. Hun er jo bare helt rå.
Ikke så langt unna det du lager heller!

Anonymous said...

takk for kjempefin kommentar på ned10kilo bloggen min:) Sånt varmer virkelig:) Er du også på ketolyse? =) Så fine scrappekort du har laget! jeg har en annen blogg også minevakre.blogspot.com =) Kanskje jeg kan legge deg til på favorittbloggene der?

Anonymous said...

ma sjekke:)