Wednesday, November 05, 2008

Gleder meg som en unge

Ja, da har endelig jeg og mannen kommet til enighet, ikke nødvendigvis en positiv ting i forhold til økonomi, men veldig gøy for oss da :D Har lenge diskutert det å få oss prosjektor i kjelleren å se film og slikt, ser ganske mye film hjemme da vi jo har to små, kommer oss liksom aldri på kino får filmen vi vil se er på DVD.

Vel, uansett. Jeg har slitt litt med at jeg føler det blir for trangt i stua med prosjektro og slikt, men så her om dagen fikk jeg en eureka, vi kunne jo snu sofaen inntil den andre veggen hvor TVen stod (etter å ha solgt TVen, noe vi har gjort :D) og ha lerette foran vinduen i kjelleren. Har jo gode lystette rullegardiner, i tillegg til at de ikke skinner så mye sol inn på kveldene.

Men selv om vi nå var kommet til enighet og pengen lå klart, så hadde jo ikke butikken inne det vi skulle ha, men vi har bestilt og får til tilbudspris, så neste helg, da sitter jeg i denne stua og ser film :DSå bare forestill dere et flott lerret der foran vinduene. Bak sofan skal vi sette opp en hylle til prosjektoren slik at vinklingen blir rett på lerettet. Inni kroken ved siden av sofaen skal vi har forsterker og PS3- tenk å spille PS3 på storskjerm da. GLEDER MEG

5 comments:

Monica said...

Vi er også sånne film-mennesker så jeg har ingen problem med å skjønne at du gleder deg. Perfekt med eget filmrom også prosjektor da. Heldiggriser! :)

Åshild Ruud said...

Så morsomt at du har kastet deg med på Shabby-kurset, du også! Og slapp av, vi er mange som ikke er ajour :) Gleder meg til å se hva du lager!

iden said...

Det høres bra ut, setter pris på en god film sjøl - og når dere har solgt tv'n er det jo deilig å ha litt filmmuligheter da!!:)

Må si jeg er imponert av svigerbestemora di, ho må jammen ha god sokkekondis:) Tusen takk for gode tips også!! Og ha en deilig helg!!

Hildegunn said...

Gled deg!! Vi har det også, men har brukt opp pæra, så vi må vente til mannen er ferdig å studere før vi kan ta det i bruk igjen...
Ha en strålendes helg!!

Siv said...

Åshild: vledig gøy med online kurs ja, men aner ikke hva som nå skjer. Bestilte kurset tidligere i dag, får jeg noe på mail? Har ikke fått mer en ordrebekeftelse, og den tilsier jo at det er en vare som skal sendes, noe det jo ikke er. Kanskje det bare er litt tidlig ennå, og natt "over there"