Sunday, December 28, 2008

Jula vår

Det er litt travelt om dagen, nyter vel egentlig ferien i lange drag, samtidig som vil sliter litt med sykdom i tur og orden. Litt magesjau før jul, og så litt nå i ny og ne, men stort sett går det greit. Snufsing og hosting fra ungene er vel normalt på denne tiden av året.

Men sånn kjedelig ting til sides, har hatt en flott julefeiring og ungene fikk et hav av gaver, mine kan vel telles på en hånd, men det er like så greit, er barnas jul og vi lever nå høytiden gjennom dem. Fikk være med å bygge med Legoen til Synniva og dukkehuset hennes og så bygget vi også sammen lekene som Vilde fikk, ikke fult så mange som Synniva ennå, men frykter det kommer. Min beste gave kom fra mannen, syns har blir bare mer og mer genial på gavefronten- 3 dagerstur til Danmark, bare vi to *glis*

Og til slutt, bilder av julaften vår hos bestemor og bestefar.

Først et bilde av Vilde med alle bestemors nisser:


Så et forsøk på å ta bilder av ungene foran treet før middag, Vilde var både trett og sulten og ikke særlig klar for å bli fotografert:


Og til slutt endte juleferingen med en liten Vilde i bare bleia som freste rundt som en annen liten duracell kanin- ingen annen feiring som er bedre.

4 comments:

Tonje said...

Høres ut som en flott julefeiring:-) Masse flotte bilder av to skjønne jenter var det også. Ønsker deg og dine et godt nyttår:-)

Anne said...

Så koselig julefeiring dere har hatt. Så må jeg jo få gratulere deg med 1 års dagen til lillesnuppa. Du verden så tiden flyr avsted. Syns du nettopp fikk henne jeg.

Kos dere videre i disse romjulsdagene

Alena said...

Så mange nisser hun hadde da!!

Var nok deilig med bare bleia på. :)

Godt nyttår!

Anette said...

Heisann! :-)
Det er nok mye sykdom ute og går ja... god bedring til dere!

(Headeren din er forresten kjempefin!)

Ha en fortsatt flott helg! ;-)