Tuesday, July 11, 2006

Kake

I dag hadde vi kake med marsipan lokk, nam. Å spise kake slik får meg alltid til å tenke. Vhrofor deles en kake opp slik at en sirkel blir igjen i midten, utrolig plagsomt. HVem skal ha den liksom, skal den settes tilbake i kjøleskapet et par dager for så å bli spiste når den er tørr og god? Og hvorfor kaller de disse diagrammene for kakestykker, det er jo pokker ta meg ikke noe kakestykker når det ikke er en irriterende sirkel i midten som ingen vet hvem som skal ha. De burde kaldt diagramet pizzastykker, eller begynt å dele kakene opp på en måte som utnytter kake mer en med den der sirkelen i midten., Jeg deler hvertfall kaka som en pizza så det så.

4 comments:

Annapanna said...

Jeg deler alltid kaken i "pizzastykker" slik at den tingen i mdten ikke får være med på morroa!
Jeg er kokk, så jeg vet best!(mener jeg selv da...)
Ellers gjør jeg som jone når det gjelder hjemmelaget pizza!

:-)

Jeg drar til London i dag, juhu!

Annapanna said...

Hørtes litt makabert ut med den ole brumm kaken da....

Skal ta en pint å tenke på alle som må jobbe og slite med diverse maling...

FOTOGRAF STINE MARIE said...

Anna: Snill å si fra at du drar til London da, å bare la meg väre heeeeelt alene igjen her ....buuuhuuu......
Å når det gjelder kake, jeg har da aldrig tenkt på den rundingen i mitten...hehe

Siv Karin said...

Til svar på spørsmål om jeg deler min kake slik som hjemmelaget piza så kommer det jo ann på størrelsen.

Vi hadde forøvrig også bamse kake i snuppas bursdag, syns det var makabert å måtte dele den opp, men den var sykt god *nam*

Vet ikke om jeg er enig med det grådighetsgreien. Den sirkelen i midten gir rom for å skjære ut et mye bredere kakestykke, uten at det ser så ille ut.

Til slutt vil jeg si at jeg dele kaken min som en vanlig liten rund pizza, så slipper jeg å ha noen plagsomme rester i kjøleskapet. Og desuten så smake, hvertfall marsipankake- best når det er formet som et pizza stykke.

Og nå fikk jeg også lyst på kake gitt