Tuesday, July 04, 2006

SOMMER !

I dag er det vaaarmt. Men jeg skal ikke klage, det er jo sommeren vi så lenge har lengtet etter. Har sittet og kokt på et kontor hele dagen, så det var deilig å komme hjem og kaste arbeidsantrekket og gli inn i en shabby shorts og lett topp. Fylte opp det gedigne bassenget vårt, slik at jeg og snuppa fikk duppet terne litt i det kalde vannet. Er vel typisk at været snur om nå til i morgen, slik at vi ikke for nytet godt va bassenget som endelig er fylt. (3x1,8 meter stort)

Har nå også malt ferdig skapdørene til kjøkkenet, så nå skal de snart henges opp. På torsdag skal jeg og mannen til IKEA og shoppe litt til kjøkkenet, slik at det blir ferdig til helga, og litt til vaskerommet- mannen begynte å rive det ned en dag han kjedet seg, og det uten at vi helt hadde planlagt hvordan det etterhvert skal bli, men det går greit.

Nå hadde jeg tenkt å scrappe, har fått masse nye bilder i posten, men sliter ennå med sperre. Får heller rydde ferdig bordet, kanskje det hjelper. Har tatt opp 2 lass med oppvask. kopper, glass og skåler og slikt, ikke rart jeg ikke har plass til å faktisk scrappe.

1 comment:

ania said...

Heihei, tenkte bare jeg skulle ta meg en tur innom - utrolig mange nydelige bilder av snuppa di her :) Lykke til med å overkomme scrappesperra! :)