Sunday, April 29, 2007

En dag for å så

Ja i dag har jeg sådd som en gal. Fant endelig ut hvordan jeg kunne lage et fint bed som jeg kunne plante reddiker, gulerøtter, og ikke minst- sukkererter. Vet at lille snuppa kommer til å digge sukkerertene, hun var hvertfall veldig ivrig på pakken med frø. Skal vente litt med å sette dem da, men nå står hvertfall bedet klart. Jeg har alt sådd reddiker og gulerøtter i melkekartonger.


Her hjelper snuppa til med å fylle jord i kartongene, klar til gulerøttene.

Jeg har også fått plantet noen blomester i beger, kan ikke plante dem direkte der de skal, for der blomstrer endelig snart de flotte tulipanen våre. Kjøpte også noen nye frø og tiden vil vise hvordan bedene ser ut i sommer, hvilke blomster jeg velger. Gleder meg hvertfall til jeg får ting til å gro skikkelig, og til det blomstrer over i kassen mine. Har ikke fått tatt bilder av hvor fint det har blitt alt, men ska se om jeg ikke kan gjøre det en dag snart.

Vi har hvertfall hvert ute hele dagen i dag, og hatt besøk av 3 greie nabounger som har legt med lille snuppa. Tror hvertfall ikke det blir noe problem for henne å få venner her rundt i nærheten.

No comments: