Wednesday, March 21, 2007

Vår

Oki, da børster vi støv av denne og ser om vi ikke kan få brukt den litt igjen. Oppdaget i dag når jeg skulle logge på hvorfor jeg ikke har skrevet noe på en stund. Har komt noe oppgradering på den, så jeg måtte logge på å styre for å kunne poste, for mye arbeid for å skrive et par ord, så jeg valgte å la være. Men i dag var jeg sta, og ga meg ikke, så her er jeg.

Vil til slutt si at det er fantastisk deiligt at våren endelig er kommet hit til oss. Jeg ivrer etter å plante frø og diverse i hagen. Planlegger hva jeg og snuppa kan plante og senere spise- gulerøtter og sukkererter er det jeg har tenkt på så langt. Er litt usikker på de mer "eksotiske" plantene som tomat og chilli og slikt, men vi får se. Det er god utsikter for at vi kan ha mange potter med ting og tang stående rundt ute denne sommerne- gleder meg-

3 comments:

Jone said...

Chili prøvde jeg i fjor, med "sånn passe" resultat. De liker det varmt og godt, og skudd må knipes av osv for å få blomstring og senere frukter. De MÅ også pottes om minst en gang. De chiliene jeg fikk ble forresten sykt sterke, selv om det bare var "vanlige" chili.

Anna-panna said...

Godt å se at du er tilbake på bloggen din!
:-)yiw

Siv said...

Takk for kommentarer. Skal se hve jeg finner på. Var på FK og fant en god del frø, så jeg kjøpte med meg noe derfra, kommer nok til å stikke innom å kjøpe mer en dag, der hadde det hvertfall mye å velge mellom.