Sunday, August 13, 2006

Køntrifestival

Ja i går var jeg og mannen på køntrifestival *lol* Det var utrolig morsomt å se igjen alle de gammle vennene mine fra grunnskolen. Moro å se hva alle holder på med nå og hvor forskjellige vi alle er blitt. Følte oss ganske voksne da vi var de eneste som var gifte og hadde barn.

Kvelden begynte med grilling, og dette var ikke noe vanlig festival grilling allâ Roskilde, er var det dekket med papptallerker og to ulike salater som det bare var å ta av. Det var ca 60 stykker på festivalen. Det var også satt ut et eget kjøleskap på plenen ved teltområde som en kunne benytte seg fritt av.

Senere på kvelden var det Kutipping- tippe vekta på ei bestemt ku, altå ikke velting av kua. Og så var det kone bæring, som vi jo var de eneste som egentlig kvalifiserte for det, men siden mannen var sjåfør og ikke drakk fant vi ut at det ville gå inn under doping.

Til slutt i 23-24 tiden på kvelden begynte konsertene. Utrolig festlig og gjennomført festival. Og her et bilde tatt med min mobil, overaskende bra bilde faktisk. Og overaskende bra Køntrifestival.

1 comment:

Anna-panna said...

Køntri er kult det!!!!
Hørtes ut som en morsom festival!

:-)