Monday, October 04, 2010

Sammenlikning

Sitter å myser i gamle bilder og sammenlikner jentene, og som babyer er de veldig like ja. Ønsker å finne like bilder av dem alle tre som babyer, som jeg kan tegne protrett av til å ha på veggen. Uansett, se så like de søte små er:
Hermine

Vilde

Synniva

Friday, October 01, 2010

Herlige høst

Benytter annledningen til å skryte av det flotte jentene våre, akkurat nå når de alle 3 nye millepæler i livet, og jeg kjenner at det å være mamma akkurat i dag, er utrolig flott og spennede. Tøft er det også innimellom, med ei skulejente med fjortisproblemer, ei barnehagejente som verken er minst eller størst, og en liten tulle som er aå altfor glad i mat (men det er jo egentlig bare godt)


Synniva er litt skulejente og er utrolig flink. Hun stortrives på skulen, og sel om leseleksa i starten var en skikkelig kamp, tror jeg hun nå plutselig har fått en liten "a-ha" opplevelse, og ting går så mye lettere. Matten er hun en reser på, og ekstra leksene i matten, gikk som en lek.


Vilde har hvert utrolig flink ved bleieslutt, vi kuttet bleien helt på søndag, både natt og dagtid, og siden det har hun kun hatt 2 uhell, og begge her hjemme, ingen i barnehagen. De i barnehagen er veldig imponert over den lille jenta, og det må jeg si jeg og er. I dag kom hun og vekket meg like før 7.00, fordi hun måtte tisse- og etterpå la hun seg i senga si litt, før hun og Synniva stod opp.

Er foresten stander ritual for jentene det, å stå opp sammen og gå ned i stua og se tegnefilm, endten DVD eller TV- Synniva kan med begge deler. De sitter i vær sin ende av sofaen, med teppe over og noen kjeks eller en youghurt i handa



Hermine ja, minstejenta. Hun er jo så herlig om dagen, smiler og lær og er virkelig selskapsjuk til tider. Litt vrang noen ganger, men det har jo med at mamma og pappa ikke alltid så kjapt klarer å forstå hva hun vil. Hun sover godt, og spiser enda bedre, er blitt stor, selv om hun bare er 2 måneder enda.